امروزه، تمام ماشین لباسشویی های مدرن دارای ویژگی به نام ریست کردن یا “بازنشانی” هستند. این ویژگی به کاربر کمک می کند که در صورت مواجه شدن با برخی مشکلات، ماشین را دوباره راه اندازی کرده و عیب را برطرف کند. ماشین لباسشویی های اسنوا هم مانند تمامی برندهای پیشگام جهان، از این ویژگی پشتیبانی می کنند. با ما در این متن همراه باشید تا برای شما آموزش ریست و تعمیر ماشین لباسشویی اسنوا را شرح دهیم.
ریست کردن لباسشویی
اکثر ماشین های لباسشویی مدرن، دارای ویژگی ریست یا تنظیم مجدد هستند که به شما امکان می دهد بعد از مواجهه شدن با مشکلات یا کدهای خطا ماشین را دوباره راه اندازی کنید. ماشین لباسشویی ها معمولا به دلایل مختلفی احتیاج به ریست کردن پیدا می کنند، از جمله: افزایش ولتاژ برق، نا متعادل بودن بار و یا قطع شدن برق.
در ماشین های لباسشویی های مدرن، از جمله دستگاه های جدید اسنوا، دکمه ای تعبیه شده که با فشار دادن آن، موتور و تنظیمات دوباره راه اندازی می شود. در ماشین هایی که این دکمه را ندارند، جدا کردن دستگاه از برق و وصل کردن مجدد آن، به عنوان روش تنظیم مجدد کار می کند.بعضی ماشین های قابل برنامه ریزی، ممکن است عملکرد جدایی برای رفع مشکل برنامه داشته باشند.
توجه داشته باشید که قبل از لمس دکمه های لباسشویی، سیم برق، قطع کننده محافظ برق قطع کننده مدار، دست های خود را خشک کنید. در برخی موارد، برای رفع مشکل لباسشویی نیاز به کمک افراد حرفه ای خواهید داشت. برای تعمیر ماشین لباسشویی دوو، پاکشوما، بوش، اسنوا، سامسونگ و… در تهران، با شماره های زیر تماس حاصل کنید.
خدمات ارائه شده توسط تعمیراتو۲۴ با ضمانت قیمت، با کیفیت و گارانتی ۶ ماهه می باشد.
آموزش ریست ماشین لباسشویی اسنوا
برخی مشکلات لباسشویی را می توان به سادگی با ریست کردن، رفع کرد. همانطور که گفته شد، عواملی مثل بار نامتعادل لباسشویی، قطع ناگهانی برق و افزایش ولتاژ، می تواند باعث مختل شدن عملکرد دستگاه و نیاز آن به ریست کردن بشود.
در مدل های جدید لباسشویی اسنوا که برد دارند، یک دکمه برای ریست کردن تعبیه شده است. شما تنها با ۵ الی ۱۰ ثانیه نگه داشتن دکمه “استارت” یا “START” و یا “POWER” می توانید ماشین خود را بازنشانی کنید و ارور های آن را پاک کنید. توجه داشته باشید که دستگاه باید به برق متصل باشد.
شاید شما از مدل های قدیمی تر ماشین های اسنوا استفاده می کنید و نیاز به ریست کردن دستگاه دارید. برای این کار کافی است لباسشویی را از برق بکشید و چند دقیقه صبر کنید. سپس دوباره آن را به پریز متصل کرده و یک برنامه شستشوی جدید را اجرا کنید.
چرا باید لباسشویی خود را ریست کنیم؟
ریست کردن لباسشویی، ممکن است با اهداف مختلفی انجام شود. رایج ترین دلایلی که باعث می شود لباسشویی نیاز به تنظیم مجدد یا ریست پیدا کند، عدم تعادل بار درام، پر کردن لباسشویی، افزایش ولتاژ یا قطعی برق است. همه مسائل ذکر شده می توانند باعث ایجاد مشکلات خاصی در لباسشویی شما شوند. تنظیم مجدد یا راه اندازی دوباره ماشین به رفع این مشکل ها کمک می کند.
در زمان هایی که با یک مشکل در لباسشویی خود مواجه شدید، می توانید آن را ریست کنید؛ با این کار ممکن است عیب ماشین رفع شود، اما همیشه اینطور نخواهد بود.
به عنوان مثال اگر دستگاه به دلیل پر کردن بیش از حد در حال تکان خوردن است و ارور نشان می دهد، احتمالا با کم کردن مقداری از لباس ها بتوانید این مشکل را حل کنید.
اگر مطابق روش های بالا نتوانستید لباسشویی تان را ریست کنید، کافیست برق دستگاه را قطع کنید. ساده ترین راه این است که آن را از پریز بکشید اما می توانید برق محافظ را هم قطع کنید. پس از گذشت چند دقیقه، مجددا دستگاه را وصل کنید و قبل از استفاده دوباره، ۳۰ ثانیه به آن فرصت دهید تا کاملا راه اندازی شود.
متوقف شدن ماشین لباسشویی اسنوا
اگر ماشین لباسشویی اسنوای شما روشن نمی شود و یا در حین شستشو متوقف شد، ابتدا مطمئن شوید که دستگاه برق دارد. به پریز برق یا محافظ دستگاه یک وسیله برقی دیگر وصل کنید و از جریان داشتن الکتریسیته در آن، اطمینان حاصل کنید.
اگر دستگاه برق داشت، درب آن را چند بار باز و بسته کنید. همچنین خوب است که بار دستگاه را متعادل کنید. بررسی کردن شلنگ های تخلیه و مطمئن شدن مسدود نبودن آن ها هم می تواند به کشف مشکل کمک کند.
بعد از چک کردن تمام موارد بالا، دستگاه را با دست های خشک روشن کنید. اگر باز هم روشن نشد، آن را از برق بکشید یا محافظ را خاموش کنید. سپس، طبق آموزش ریست ماشین لباسشویی اسنوا که قبل تر گفتیم، دستگاه را بازنشانی کنید.
پس از ۵ تا ۱۰ ثانیه نگه داشتن دکمه “START” و روشن شدن لباسشویی، یک چرخه آبکشی را اجرا کنید تا مطمئن شوید دستگاه اسنوای شما کار می کند و اگر اروری وجود داشته، پاک شده باشد.
تخلیه نشدن لباسشویی ها اسنوا
تخلیه نشدن ماشین لباسشویی، یکی از رایج ترین مشکلاتی است که کاربران تمام برندهای لباسشویی با آن مواجه می شوند. این مشکل به دلیل مسدود شدن شلنگ، پمپ و یا فیلتر تخلیه اتفاق می افتد.
وقتی چرخه تخلیه به خوبی صورت نمی گیرد، معمولا کد های خطا بر روی نمایشگر لباسشویی شما نقش می بندند. برای حل این مشکل، ریست کردن را امتحان کنید. اگر مشکل حل نشد، درب دستگاه را تا ۶ بار در ۱۲ ثانیه باز و بسته کنید و یک چرخه شستشو بدون لباس را اجرا کنید.
اگر لباسشوییمان ریست نشد، چه کنیم؟
در برخی موارد، پس از استفاده از دکمه ریست یا تنظیم مجدد ماشین به صورت دستی، مشکل ماشین حل نمی شود. در این مواقع، ممکن است دستگاه شما یک مشکل جدی و یا یک قطعه معیوب داشته باشد که مانع کارکرد صحیح آن بشود. از رایج ترین مشکلات لباسشویی می توان به معیوب بودن سوئیچ درب، درز ها و یا تایمر شاره کرد که به تعویض نیاز دارند. تکنسین های مجرب می توانند قطعات را تعویض کنند و در صورت نیاز لباسشویی را سرویس کنند.
تعمیراتو۲۴، دارای قطعات جایگزین اورجینال و تکنسین های حرفه ای است و می تواند در سریع ترین زمان ممکن، به شما بهترین خدمات تعمیر لوازم خانگی را ارائه کند. برای ارتباط با ما در سایت ما فرم پر کنید و یا با شماره های ما تماس بگیرید.
3 پاسخ
من تازه اسنو s61 خریدم قسمت اما 👈ولوم به حالتهای دیگه 👉بعضی مواقع انجام نمیشود
سلام لطفا دکمه استارت رو ۳ ثانیه نگه دارید ، در صورت درست نشدن با شماره تلفن سایت در تماس باشید
با سلام بنده یک لباسشویی ۷ کیلویی اسنوا خرد کردم حدود ۵ سال پیش متاسفانه از همون ابتدا دستگاه روی تایم ۱۱ قفل میشد و هیچ وقت هم این مشکلش حل نشد تنها پاسخی هم از طرف شرکت اصفهانی دریافت کردیم این بود این مدل کلا همین مشکل رو داره .. خلاصه ۵ ساله با این سرطان داریم سر میکنیم …اگر پول دستم بیاد و بتونم یک لباسشویی دیگه بخرم قطعا دور اسنوا و حتی المقدور سیستم های ایرانی نمیرم تبوزیونم هم که دوو بود بعد سه سال اونم باید صد بار خاموش و روشن کنیم تادتصویرش بیاد …متاسفانه کیفیت تجهیزات ایرانی پایینه و این شرکتها هم نه مشتری مداری دارن نه خدمات بعد فروش درست و حسابی به نمایندگی هم زنگ بزنی طوری حساب میکنند که از خیر تعمیر بگذری فقط اسمشون نمایندگی هست…