جرم گیری و تمیز کردن منظم ماشین ظرفشویی دوو، یک راه آسان برای جلوگیری از بوی بد و تجمع زباله، مواد معدنی، شوینده و کثیفی است. مهم نیست چه از قرص تمیزکننده استفاده کنید و چه از راه های جرم گیری کمک بگیرید، باید این پروسه را هر ۳۰ روز انجام دهید تا ظروف درخشانی داشته باشید. با ما در تعمیراتو۲۴، نمایندگی تعمیر ماشین ظرفشویی دوو تهران همراه باشید تا راه های تمیز کردن و جرم گیری ماشین ظرفشویی دوو را شرح دهیم.
راه های جرم گیری ماشین ظرفشویی دوو
ممکن است فکر کنید ظرفشویی شما در حین تمیز کردن ظروف، خود را نیز تمیز می کند؛ اما این چنین نیست! با گذشت زمان، تکه های مواد غذایی، چربی، مواد شوینده حل نشده و مواد معدنی ی توانند روی فیلتر و دیواره های داخلی ظرفشویی جمع شوند و حتی بازوهای آبپاش را مسدود کنند. به همین دلیل است که برنامه جرم گیری ماشین ظرفشویی دوو اهمیت زیادی دارد.
جدا از بوی نامطبوع و ظاهر ناخوشایندی که این کثیفی ها از خود به جا می گذارند، می توانند روی ظروف شما نیز لکه ایجاد کنند. همچنین تجمع کثیفی می تواند به فیلار و پمپ ماشین ظرفشویی آسیب برساند و در نهایت منجر به تعمیرات پرهزینه شود.
با ما در تعمیراتو۲۴ هراه باشید تا نحوه جرم گیری و تمیز کردن ماشین ظرفشویی دوو را شرح دهیم.
نحوه تمیز کردن درب ماشین ظرفشویی دوو
یکی از بخش های مهم ظرفشویی، درب های آن هستند که معمولا نا دیده گرفته می شوند. به کمک راهنمای زیر، درب ظرفشویی دوو خود را تمیز کنید تا درخشان و خوشبو شود.
مرحله ۱٫ قسمت بیرونی ماشین ظرفشویی را تمیز کنید.
با آب گرم و کمی صابون، قسمت خارجی درب را تمیز کنید. همچنین می توانید ¼ فنجان جوش شیرین را با ۱ لیتر آب مخلوط کرده و شروع به تمیز کاری کندی.
سعی کنید از پاک کننده و شوینده های قوی استفاده نکنید. وقتی درب تمیز شد، آن را با یک پارچه نرم خشک کنید. اگر اثر انگشت ها پاک نمی شوند، کمی الکل را روی پارچه نرم ریخته و آن ها را تمیز کنید.
مرحله ۲٫ داخل درب ماشین ظرفشویی را تمیز کنید.
درب ماشین ظرفشویی دووی خود را باز کنید تا بتوانید به قسمت بالایی و کناری آن برسید. یک مسواک کوچک را در آب داغ و صابون آغشته کنید و آن را به اطراف درب بکشید. مطمئن شوید تمامی شیارهای در، لولاها و تمامی فضاهای دیگر را به خوبی تمیز کرده اید.
در این مرحله، اگر تجمع چربی و کثیفی زیاد است می توانید از پاک کننده ملایم استفاده نمایید. یک اسفنج یا اسکاچ را آغشته به آب گرم و صابون کرده و سطح در را تمیز کنید.
نکات مهم:
- هرگز از اسپری های تمیز کننده استفاده ننمایید زیرا امکان نفوذ آب به قسمتهای الکتریکی داخل درب و بروز شوک الکتریکی و یا صدمه به قفل درب و قسمتهای الکتریکی وجود دارد.
- هرگز از کاغذ سمباده و دستمالهای زبر برای تمیز کردن استفاده ننمایید این کار باعث ایجاد خش های قابل رؤیت در سطح استیل میشود.
نحوه تمیز کردن وان ماشین ظرفشویی دوو
یکی از عوامل ایجاد بو، کثیفی داخل وان است. با تمیز کردن وان به روش زیر می توانید عامل ایجاد بو را از بین ببرید.
مرحله ۱٫ برداشتن زباله ها
از یک دستمال کاغذی برای برداشتن تمام زباله ها از کف ظرفشویی استفاده کنید. بیشتر زباله ها در اطراف مسیر تخلیه هستند.
مرحله ۲٫ ماشین ظرفشویی را روشن کنید.
زمانی که زباله ها برداشته شدند، یک چرخه شستشو بدون ظرف اجرا کنید. شما می توانید از جرم گیرهای آماده ظرفشویی استفاده کنید یا به سادگی، یک فنجان سرکه سفید معمولی، در قفسه بالایی قرار بدهید. پس از این کار یک چرخه شستشو اجرا کرده و داغ ترین آب ممکن را برای ضد عفونی کردن دستگاه انتخاب نمایید.
مرحله ۳٫ داخل ظرفشویی را با جوش شیرین تمیز کنید.
می توانید پس از اضافه کردن سرکه، به کف ظرفشویی جوش شیرین بپاشید و یک چرخه شستشوی کوتاه اجرا کنید. جوش شیرین تمامی لکه ها را از بین می برد و ماشین شما را نو می کند! در انتها شما یک ماشین ظرفشویی درخشان با بوی بسیار خوب خواهید داشت.
در پایان این مرحله از نحوه تمیز کردن و جرم گیری ماشین ظرفشویی دوو، پس از پایان چرخه باید داخل دستگاه را با یک دستمال کاغذی یا یک پارچه تمیز خشک کنید.
همچنین بخوانید: لیست کامل ارور و خطا های ظرفشویی دوو
نحوه تمیز کردن لوازم و قطعات ماشین ظرفشویی
نحوه تمیز کردن و جرم گیری ماشین ظرفشویی دوو به بیرون و داخل آن خلاصه نمی شود؛ شما باید لوازم و قطعات را نیز تمیز کنید. برای این کار تمامی قفسه و جاظرفی ها را بیرون بیاورید تا مواد غذایی و دیگر باقی مانده ها را پاک کنید. در پایین به صورت جزئی نحوه این کار را شرح داده ایم.
مرحله ۱٫ فیلتر را تمیز کنید.
فیلتر از ورود ذرات غذا به داخل پمپ و گرفتگی آن جلوگیری میکند. ظرفشویی دوو شامل یک فیلتر زبر (بزرگ)، یک فیلتر مسطح (فیلتر اصلی) و یک فیلتر ریز (نرم) است.
تمیز بودن فیلترها بر عملکرد ماشین ظرفشویی تاثیرگذار است بنابراین بهتر است بعد از هر سیکل شستشو، ذرات بزرگ غذا را از درون فیلترها خارج کنید. همچنین کل فیلترها را نیز هفته ای ۳ بار )(متر یا بیشتر، برحسب میزان استفاده از ماشین ظرفشویی) خارج نموده و زیر شیر آب بگیرید و با برس تمیز کنید.
- فیلتر اصلی: ذرات ریز غذا در این فیلتر بدام میافتند و توسط فشار آب نازل حل شده و سپس در هنگام تخلیه خارج میشوند.
- فیلتر بزرگ: قطعات بزرگ غذا مثل تکه های استخوان در این فیلتر گیر میکنند. برای خارج کردن این قطعات به آرامی درپوش فیلتر را چرخانده و این فیلتر را خارج کنید.
- فیلتر نرم: این فیلتر وظیفه بدام انداختن آلودگی های مواد غذائی و جلوگیری از پاشش مجدد آنها روی ظروف را به عهده دارد.
فیلتر را زیر آب داغ جاری بگیرید تا ذرات غذا و سایر زباله های آن از بین بروند.
مرحله ۲٫ زیر فیلتر را تمیز کنید.
قسمت زیر فیلتر داخل ماشین ظرفشویی را با یک حوله مرطوب، اسفنج یا مسواک تمیز کنید. پس از تمیز کردن آن، فیلتر را به جای خود برگردانید.
بیشتر بخوانید: علت کار نکردن دکمه های ماشین ظرفشویی چیست
نحوه درخشان کردن ماشین ظرفشویی با آب لیمو
تمیز کردن با لیمو، معجزه است! یک فنجان آبلیمو را در ماشین ظرفشویی خود قرار داده و یک چرخه شستشوی معمولی اجرا کنید. اسید آبلیمو برای از بین بردن لکه های سختی آب و تجمع آهن موثر است.